15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Capterras hovedkvarter

Programvare kan både spare tid og løse problemer, men iblant kan det være vanskelig å vite hvilken løsning som er best for deg. Det er der Capterra kan være til hjelp.

Bla i programvarekategoriene

Hva kan vi hjelpe deg med?

Capterra er en sammenligningsnettside for programvare, og eier ikke noen av programvarene. Vennligst ta kontakt med leverandøren direkte for spørsmål om pris og spesifikke tilbud. Kontaktinformasjon for programvareleverandører finner du på deres respektive nettsider ved å klikke på lenken i deres Capterra-profil. Hvis du fremdeles lurer på noe, kan du kontakte oss på [email protected].

Capterra er en sammenligningsnettside for programvare, og eier ikke noen av programvarene. For spørsmål angående funksjonalitet, kompatibilitet og implementering bør du ta direkte kontakt med programvareleverandøren. Kontaktinformasjon for programvareleverandører finner du på deres respektive nettsider ved å klikke på lenken i deres Capterra-profil. Hvis du fremdeles lurer på noe, kan du kontakte oss på [email protected].

Capterra er en selvbetjeningsplattform som tilbyr veiledning i hvordan du finner den beste programvaren for dine behov. Ta en titt på vår videoveiledning for tips om framgangsmåte, eller begynn programvaresøket ditt nå ved å benytte søkefeltet over. Du kan avgrense søkeresultatene ved å benytte filtrene til venstre, og velge blant tusenvis av leverandører for å finne ut mer. Du kan sammenligne opptil fire programvarer side om side for å utforske hovedforskjellene mellom dem. For ytterligere informasjon om spesifikk programvare kan du ta direkte kontakt med leverandøren.

Hvis du vil legge igjen en anmeldelse, trykker du på «skriv en anmeldelse» for å søke etter produktet du ønsker å anmelde. Vi aksepterer anmeldelser skrevet på språket som snakkes i brukerens hjemland. I tillegg har alle anmeldelser på andre språk en oversettelsesknapp som brukere kan trykke på for å få anmeldelsen oversatt til sitt språk. Som nøytral innholdsplattform er vi avhengige av at anmeldere gir nøyaktige og ærlige tilbakemeldinger om sine erfaringer med programvarene. For mer informasjon om anmeldelser kan du besøke vår Side for vanlige spørsmål om vurderinger.

Capterra er en sammenligningsnettside for programvare, og eier ikke noen av programvarene. Vennligst ta kontakt med programvareleverandøren direkte dersom du ønsker å avslutte et abonnement. Hvis du fremdeles lurer på noe, kan du kontakte oss på [email protected].

Capterra er en sammenligningsnettside for programvare, og eier ikke noen av programvarene. Vennligst ta kontakt med leverandøren direkte hvis du opplever uventede kostnader eller har andre økonomirelaterte spørsmål. Kontaktinformasjon for programvareleverandører finner du på deres respektive nettsider ved å klikke på lenken i deres Capterra-profil. Hvis du fremdeles lurer på noe, kan du kontakte oss på [email protected].

Capterra hjelper bedrifter verden rundt med å finne riktig programvare til deres behov. Capterra ble grunnlagt i 1999, og med sitt globale produktfotavtrykk, verifiserte brukeranmeldelser, uavhengige undersøkelser og skreddersydde sammenligningsverktøy gir vi markedets fem millioner kjøpere opplevelsen av å ta trygge valg hver måned.

Kom i gang ved å be om en gratis basisoppføring eller motta informasjon om vårt tilbud med et premium-prisanslag. Hvis du trenger ytterligere hjelp kan du sende oss en e-post på [email protected].

Kom i gang og lær mer om våre premium-oppføringer her. Hvis du trenger mer hjelp, kan du sende oss en e-post på [email protected].

Du får tilgang til profilen din under fanen for oppføringer i GDMs leverandørportal, der du kan endre og oppdatere profilen. Ta kontakt med din kontoansvarlige dersom du har glemt innloggingsinformasjonen din. Ta kontakt på [email protected] for hjelp og støtte dersom du ikke vet hvem din kontoansvarlige er.

Innloggingsdetaljer sendes via e-post når vi oppretter oppføringen din. Vennligst sjekk innboksen din. Vennligst ta kontakt med din kontoansvarlige dersom du har glemt innloggingsdetaljene dine. Vennligst kontakt [email protected] for hjelp og støtte dersom du ikke vet hvem din kontoansvarlige er.

Du får tilgang til beregninger av kampanjeresultater under fanen «Innsikt» i Gartner Digital Markets leverandørportal. Ta kontakt med din kontoansvarlige for mer avanserte analyser av ytelse og optimering. Dersom du ikke vet hvem din kontoansvarlige er, kan du trykke på seksjonen for ofte stilte spørsmål i leverandørportalen din på Gartner Digital Markets.

Capterras hovedkvarter

1201 Wilson Blvd
9th Floor
Arlington, VA 22209

Lokalt kontor


[email protected]