15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Velkommen til Capterra

Programvare kan både spare tid og løse problemer, men iblant kan det være vanskelig å vite hvilken løsning som er best for deg. Det er der Capterra kan være til hjelp.

Bla i programvarekategoriene

Vår historie

Nedenfor kan du lese mer om Capterras ferd mot posisjonen som ledende leverandør av programvareanmeldelser.

Etablert for å hjelpe deg

I 1999, da vår grunnlegger Michael Ortner var på utkikk etter ny programvare, innså han at prosessen var forvirrende og svært tidkrevende.

Han kom frem til at det måtte finnes en bedre mate.

Dermed, væpnet med optimisme og utholdenhet (og en solid porsjon kredittkortgjeld), grunnla han Capterra.

Gratis fra første stund

Vi er en liten bedrift, og vet godt at tid og penger er noe man sjelden har nok av. Derfor har nettstedet vårt, søkeverktøyene våre og andre ressurser alltid vært gratis.

Vi er i stand til å holde det gående fordi programvareleverandørene betaler oss når de mottar nettrafikk direkte via siden vår. Vi oppfører likevel alle eksisterende leverandører, ikke kun de som betaler oss. Slik får du tilgang til et helt univers av tilgjengelige valgmuligheter og kan finne produktet som passer deg.

Å gjøre det rette, ikke det lette

I 2008 ble vi det første nettstedet for forretningsprogramvare som viste brukeranmeldelser. Når sant skal sies, var vi litt i tvil om avgjørelsen. Vi ble møtt med skepsis fra enkelte leverandører av forretningsprogramvare – kundene våre – som fryktet at negative anmeldelser av produktene deres ville bli publisert.

Med fare for å miste kunder (og på et tidspunkt da vi fortsatt levde fra hånd til munn) valgte vi å stole på magefølelsen. Vi har tro på å behandle kundene våre rettferdig. Det innebærer å tilby mest mulig nyttig informasjon, på godt og vondt, slik at du har all den informasjonen du trenger for å kunne fatte en velinformert beslutning på vegne av bedriften din.

Med over 206 988 verifiserte anmeldelser publisert på siden og flere tusen lagt til hver måned, tilbyr Capterra nå verdens mest robuste brukerdrevne perspektiv på programvare.

Vi utvikler oss som en del av Gartner

I 2015 ble vi kjøpt opp av Gartner, og ble inkludert i Digital Markets’ merkevarefamilie. Denne avdelingen, som består av Capterra, Software Advice og GetApp, deler våre verdier og vår lidenskap for å hjelpe bedrifter til å vokse – i dag og hver dag.

Derfor er Capterra gratis

Capterra er gratis for brukerne fordi leverandørene betaler oss når de mottar nettrafikk og salgsmuligheter fra siden vår. Capterras kataloger har en oversikt over alle leverandører, ikke bare de som betaler oss. Dette gjør at du kan fatte velinformerte kjøpsbeslutninger.