15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

3D-gjengivelse

Programvare for 3D-gjengivelse hjelper arkitekter, grafiske designere og andre som jobber med visuell design, med å lage todimensjonale (2D) bilder fra tredimensjonale (3D) modeller. 3D-gjengivelse kan omfatte fotorealistiske effekter eller ikke-fotorealistiske stiler. Brukerne kan sette inn modeller, objekter og tegn i grafisk egnede miljøer, med belysning, teksturer og andre interaktive elementer. Programvare for 3D-gjengivelse er relatert til programvare for 3D CAD og 3D-arkitektur.

1 resultater

Den raskeste 3D-programvaren for rendering og visualisering for arkitekter. Pust realisme og konsepter inn i CAD-prosjekter. Gjengi på sekunder.
Lumion er arkitektenes raskeste programvare for rendering og visualisering i 3D. Enten du modellerer i Revit, 3ds Max, SketchUp, ArchiCAD, Rhino eller mange andre, puster Lumion øyeblikkelig liv i design med realistiske trær, stilige effekter og tusenvis av objekter og materialer fra innholdsbiblioteket. Ingen opplæring er nødvendig, og på bare 15 minutter kan du lære å lage imponerende bilder, videoer og 360 panoramabilder lynraskt. Lær mer om Lumion

Funksjoner

  • Produktvisualiseringer i sanntid
  • Dataimport/-eksport
  • Bilderedigering
  • Modellering og simulering
  • Dra og slipp