15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Gym Management Software

Programvare for administrasjon av treningssentre hjelper treningssentrene med å håndtere oppgaver som planlegging, medlemsadministrasjon, fakturering og personalhåndtering. Programvare for administrasjon av treningssentre gir brukerne muligheten til å bestille timer på nett, følge med på treningsresultatene, integrere med tredjepartsprogramvare og mer.

2 resultater

Mindbodys programvare for forretningsadministrasjon for velværebransjen er skreddersydd for bedrifter som trenger systemer for forretnings- og medlemskapsadministrasjon.
Mindbodys programvare for bedriftsadministrasjon hever kundeopplevelsen, fra «Hei» til «Vi sees på tirsdag!» Gå opp til sømløs bestilling på nett, automatisert markedsføring, integrert betalingsbehandling og robust rapportering. Du kan fremheve varemerket ditt med en tilpasset app, og en AI-drevet resepsjon sørger for at du ikke går glipp av samtaler (og kunder). Konverter salgsmuligheter til lojale kunder med integrert administrasjon av salgsmuligheter. Spar tid og gi kundene den wow-verdige opplevelsen de fortjener. Bestill din gratis prøveperiode i dag. Lær mer om Mindbody

Funksjoner

  • Medlemskapsledelse
  • Fakturering og regningsskriving
  • Før treningssentre
  • Klasseplanlegging
Bestillingssystem på nett med påminnelser for alle serviceselskaper! La kundene dine bestille på nettet – inkluderer gratis versjon.
SimplyBook.me tilbyr det mest omfattende bestillingssystemet på markedet, som lar deg administrere virksomheten din på en profesjonell måte og dekker alle dine online-behov. Du får et fullverdig bestillingsnettsted, eller en widget til ditt eget nettsted, hvor du kan presentere forretningen din og akseptere avtaler, selge produkter, medlemskap, pakker, gavekort og servicetillegg. Et stort utvalg av markedsføringsverktøy, samt en admininstrasjonsapp og en varemerket kundeapp. En omfattende bedriftsløsning som er tilgjengelig med HQ-administrasjon. Lær mer om SimplyBook.me

Funksjoner

  • Medlemskapsledelse
  • Fakturering og regningsskriving
  • Før treningssentre
  • Klasseplanlegging