15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Desktop as a Service DaaS

Programvare for skrivebord som en tjeneste (DaaS) er en type programvare for databehandling i skyen som gir bedrifter tilgang til virtuelle skrivebord og programmer over internett. DaaS-programvare bruker virtuelle maskiner på servere i et skydatasenter til å strømme virtuelle skrivebord og programmer til endepunktenheter via et nettverk.

1 resultater
Som en fullt integrert DaaS-løsning (Desktop-as-a-Service) fokuserer vi på hastighet og enkelhet, slik at du kan jobbe raskere fra hvor som helst.
Desktop-virtualisering trenger ikke å være komplisert. V2 Cloud er IT-nerden du trenger. Vi samarbeider tett med uavhengige programvareleverandører, bedriftseiere, administrerte tjenesteleverandører, IT-ledere og mange andre for å videreutvikle virksomhetene med skyteknologi. Som en fullt integrert DaaS-løsning (Desktop-as-a-Service) fokuserer vi på hastighet og enkelhet, slik at du kan jobbe raskere fra hvor som helst. La kundestøtteteamet vårt ta seg av bekymringene dine ved å bruke skydatamaskinen din trygt, raskt og økonomisk. Lær mer om V2 Cloud WorkSpaces

Funksjoner

  • Applikasjonsstyring
  • Filbehandling
  • Enhetsadministrasjon
  • Brukerklargjøring
  • Administrasjon av retningslinjer