15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Network Access Control (NAC)

Programvare for tilgangskontroll for nettverk hjelper med å sørge for sikkerheten til nettverksinfrastruktur og enheter gjennom håndheving av retningslinjer og ved å gi tilgangstillatelser til brukere. Den har verktøy for å forbedre funksjoner for synlighet og samsvar i endepunkter og blokkerer uautoriserte brukere fra å komme inn i systemet.

2 resultater

ITAM-programvare: Spor komplette livssykluser for maskinvare og programvare, lisenser, kontrakter, sertifikater, påminnelser om fornyelse og mer!
Device42 er det mest omfattende analysesystemet for hybrid IT tilgjengelig i dag. Kontinuerlig oppdage, kartlegge og optimalisere infrastruktur og applikasjoner på tvers av datasenter- og skymiljøer. Device42 grupperer intelligent arbeidsbelastninger etter applikasjonsaffinitet, noe som reduserer innsatsen som kreves for å opprette bevegelsesgrupper, og fanger all kommunikasjon. Kunder i 60 land bruker disse mulighetene til å administrere og modernisere sin IT-infrastruktur og applikasjonslandskaper. Lær mer om Device42

Funksjoner

  • Utarbeidelse av retningslinjer
  • Adgangskontroller/-tillatelser
  • Flere autentiseringsmetoder
  • Inntrengingsforebyggende system
Endepunktbeskyttelsesløsning som hjelper til med å lage hvitelister, blokkere ondsinnede applikasjoner og gi midlertidig tilgang til enkelte apper.
Application Control Plus er en bedriftssikkerhetsløsning som forhindrer at skadelig programvare installeres på endepunkter. Produktet hjelper IT-administratorer med å sette opp programtillatelseslister og svartelister for nettverket deres, med applikasjonstilgangsmuligheter på forespørsel. Løsningen forhindrer effektivt høyrisikoapplikasjoner som End-Of-Life-programvare, Peer-To-Peer-programvare som Torrent-nedlastere fra å eksistere i nettverket. Lær mer om ManageEngine Application Control Plus

Funksjoner

  • Utarbeidelse av retningslinjer
  • Adgangskontroller/-tillatelser
  • Flere autentiseringsmetoder
  • Inntrengingsforebyggende system