15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Operativsystemer

Operativsystemer styrer programvaren på datamaskiner og mobile enheter for å kjøre og lagre data, programmer, filer, programmer og mer. Disse systemene sørger for et grensesnitt til programmer som skal kjøres samtidig med intern lagring for kontinuerlige oppdateringer.

Filtrer resultater (1)
Tilgjengelige land
Land hvor dette produktet er tilgjengelig. Merk: Kundestøtte er kanskje ikke tilgjengelig i dette landet.
Norge
Prisvalg

1 resultater

En Linux-distribusjon bygget rundt C musl libl og Busybox-implementering. Det er en distribusjon for enkeltformål og nettverksbaserte systemer.
Alpine Linux er en terminalbasert Linux-distribusjon med lite fotavtrykk og installasjonslagring. Sikkerhetsfunksjoner som Grsec- og Pax-patcher gir plassbeskyttelse, revisjon og prosesskontroll, noe som gjør plattformen egnet for VPN-er og brannmurer. Linux-miljøet har pakker fra depotet og bruker OpenRC init og skriptdrevne oppsett for å gi et støyfritt miljø. Brukere kan legge til andre pakker og kontrollere installasjoner mens sikkerhetsfunksjonene forhindrer utnyttelse og sårbarheter. Alpin Linux APK-pakkebehandleren tillater oppgraderinger, fjerner pakker og går tilbake til tidligere versjoner hvis den oppdager feil i oppgraderinger. Lær mer om Alpine Linux

Funksjoner

  • Systemoppdatering
  • Appadministrasjon/appstyring
  • Kjerner
  • Datasikkerhet