15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Videomarkedsføring programvare

Programvare for videomarkedsføring bidrar til at bedrifter kan integrere videoer i markedsføringskampanjer, automatisere kjøp via medier og optimalisere videoytelse. Programvaren kan brukes på flere måter, fra laging av videoer til produktplassering og engasjering av kjøpere i sanntid samt utvikling av strategier for personalisert markedsføring.

1 resultater
Wrike er en plattform for arbeidsadministrasjon som kan hjelpe deg med å øke videomarkedsføringen med funksjoner som maler og prøvetrykkverktøy.
Wrike er en plattform for prosjektadministrasjon som brukes av over 20 000 selskaper over hele verden. Få en kickstart på videomarkedsføringen med Wrikes kraftige funksjoner. Kom i gang med en kampanjemal og effektiviser kommende oppgaver med forespørselsskjemaer. Automatiser den kreative prosessen med tilpassede arbeidsflyter. Få opp farten på videogodkjenninger og opprett en enkelt tilbakemeldingslogg for dine digitale ressurser. Få ukentlige rapporter for å spore kampanjefremgangen og få bedre resultater. Styrk din videomarkedsføringsstrategi med Wrike. Lær mer om Wrike

Funksjoner

  • Maler
  • Tilpasset merkevarebygging
  • Sporing av investeringsutbytte (ROI)
  • Innsamling av salgsmuligheter