15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Enterprise Architecture Tools

Programvare for bedriftsarkitektur støtter organisasjoner med å utforme en konseptuell plan for organisasjonens nåværende og fremtidige tilstand. Den konseptuelle planen hjelper virksomheter med å realisere forretningsstrategi, kontrollere transformasjon, redusere og rasjonalisere kostnader samt standardisere og forbedre forretningsprosesser. Med programvare for bedriftsarkitektur lages modeller, visninger og visualiseringer av den konseptuelle planen. Disse modellene, synspunktene og visualiseringene støtter beslutningstaking hos interessenter og veileder prosjekter som arbeider mot å sikre den nødvendige fremtidige tilstanden til organisasjonen.

2 resultater

Wrike er en prosjektadministrasjonsplattform for bedrifter med funksjoner som maler, Gantt-diagrammer, rapporter og datakryptering.
Wrike er en arbeidsadministrasjonsplattform som brukes av mer enn 20 000 selskaper i 140 land. Forenkle den strategiske planleggingen med programvare som er enkel å konfigurere. Start med en forretningsmal og bygg prosjektprognosen i et Gantt-diagram. Analyser resultatene med kraftige rapporteringsfunksjoner. Hold data trygge med sikkerhetsfunksjoner på bedriftsnivå, som rollebasert tilgangskontroll, robust autentisering og krypteringsnøkkeleierskap. Gjør alt i Wrike. Lær mer om Wrike

Funksjoner

  • Porteføljeforvaltning
  • Kravstyring
  • Prosessmodellering og design
LeanIX tilbyr en SaaS for EA, som gjør det mulig for organisasjoner å ta raskere, datadrevne beslutninger i IT-avdelingen.
LeanIX leverer samarbeidende EA designet for moderne IT. Den åpne, datadrevne arkitekturadministrasjonsmodellen hjelper organisasjoner med å tilpasse seg de stadig økende kravene til digital teknologi. Arkitekturteam som bruker LeanIX, fra Agile til multisky og videre, har kraften til å støtte virksomheten og rapportere 45 % reduksjon i tid til verdilevering. Mer enn 90 000 brukere på tvers av bedrifter over hele verden stoler på LeanIX for å administrere IT-landskapet deres, inkludert adidas, Bosch, 7Eleven og Zalando. Lær mer om leanIX

Funksjoner

  • Porteføljeforvaltning
  • Kravstyring
  • Prosessmodellering og design