15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Credentialing Software

Programvare for legitimering gir legekontorer og sykehus verktøy til automatisering for administrering av legitimering og tillatelser. Sikre samsvar med automatiske arbeidsflyter, systemvarsler, håndtering av papirarbeid og nøyaktig rapportering. Kjøpere som ser etter programvare for legitimering kan også være interessert i programvare for tannlegekontorer, programvare for sykehusadministrasjon, programvare for mental helse, programvare for kiropraktorer, programvare for administrasjon av helseinstitusjoner, programvare for optometri og programvare for pediatri.

1 resultater
Smartsheet er en plattform for arbeidsutførelse på nett som gir organisasjoner av alle størrelser mulighet til å planlegge, administrere, automatisere og lage rapporter om arbeid.
Smartsheet er en plattform for arbeidsutførelse på nett som gir helseorganisasjoner mulighet til å spore og rapportere status for leverandørlegitimasjon, sertifiseringer, fornyelsesdatoer og annen kritisk informasjon. Med det velkjente regnearkformatet gjør Smartsheet det enkelt for team å komme i gang med effektivt samarbeid. I tillegg, å sikre at organisasjonens leger er oppdatert på lisensene og forsikringene, gjør det mulig for deg å overholde kravene og sikre at driften går jevnt. Lær mer om Smartsheet

Funksjoner

  • Utløpshåndtering
  • Lisensverifisering
  • Priviligere
  • Dokumentledelse
  • Nettapplikasjoner