15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Admissions Software

Inntaksprogramvare brukes til å administrere studentsøknader og til automatiske prosesser for inntak til skoler og universiteter. Disse løsningene kan også brukes til å administrere inntak til medlemsskapsbaserte programmer, legater og foreninger. Inntaksprogramvare hjelper til med administrering av studentinformasjon, effektivisere kommunikasjonen mellom søkeren og organisasjonen og gjøre det mulig å spore potensielle studenter som genereres gjennom skolens eller universitetets markedsføringskampanjer.

1 resultater

Automatiser dine avtaler, kanselleringer og påminnelser ved å bruke verdens vennligste programvare for planlegging på nett.
Fra potensielle studentintervjuer til campusturer og rådgivningsmøter, Acuity jobber hele døgnet bak kulissene for å intelligent organisere og administrere den travle timeplanen din. Fra det øyeblikket en student eller potensiell student ber om en time, er Acuity der for å automatisk sende tilpassede avtalebekreftelser, levere SMS-påminnelser slik at studentene dukker opp i tide og kan sette opp nye avtaler basert på tilgjengeligheten din. Med Acuity går hverdagen din jevnere selv når opptaket nærmer seg! Lær mer om Acuity Scheduling

Funksjoner

  • Applikasjonsstyring
  • Vurderingsstyring
  • Skjemaadministrasjon
  • Kandidatstyring