15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Virtualisation Software

Virtualiseringsprogramvare gjør det mulig å kjøre flere virtuelle operativsystemer på en enkelt fysisk maskin, noe som gir økt produktivitet. Virtualiseringsprogramvare tilordner ressurser for å utnytte maskinressursene bedre. Denne typen effektivitet kan oppnås på en enkelt maskin eller på tvers av et helt nettverk av tilkoblede maskiner. Virtualiseringsprogramvare er relatert til programvare for IT-administrasjon.

1 resultater
Datadog er en tjeneste som bidrar til å øke oppetiden og maksimere ytelsen til tjenester gjennom sentralisert overvåking og varsling.
Datadog er en SaaS-basert plattform for overvåking, sikkerhet og analyse for infrastruktur i skyen, applikasjoner, logger med mer. Plattformen hjelper organisasjoner med å oppnå bedre fleksibilitet, øke effektiviteten og få ende-til-ende-synlighet på tvers av dynamiske infrastrukturer eller infrastrukturer i stor skala. Ved å samle inn målinger og hendelser fra over 400 spesifikke tjenester og teknologier, gjør Datadog det mulig for Dev-, Sec- og Ops-teamene å sikre oppetid for applikasjonene og fremskynde go-to-market-strategier. Lær mer om Datadog

Funksjoner

  • Kapasitetsstyring
  • Versjonskontroll
  • Navneområdebehandling