15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Transcription software medical

Programvare for medisinsk transkripsjon gjør at leger kan transkribere pasientnotater via stemmediktering. Leger og administrativt personale bruker programmer for medisinske transkripsjoner for å få fortgang i prosessen med å konvertere talenotater til formelle journalføringer. Typisk programvare for medisinsk transkripsjon har verktøy for automatisering som muliggjør rask og nøyaktig transkripsjon, og de har også prosessorienterte funksjoner som muliggjør effektiv og nøyaktig journaladministrasjon. Programvare for medisinsk transkripsjon er relatert til programvare for elektroniske pasientjournaler, programvare for administrasjon av helsetjenester og programvare for administrasjon av helseinstitusjoner.

1 resultater

Intelligent Medical Software (IMS) fra Meditab er en prisbelønt alt-i-ett EHR, praksisadministrasjon og faktureringsplattform.
IMS tar hensyn til hvert trinn i omsorgsprosesser, fra pasientengasjement til telehelse, praksisanalyse, automatisk innsjekking, pleiekoordinering, rapportering og mer. De mange spesialfunksjonene, modulene og malene ble bygget fra grunnen av for å tilpasse seg de nøyaktige behovene til over 40 spesialiteter. Lær mer om Intelligent Medical Software

Funksjoner

  • Kartlegging
  • Talegjenkjenning
  • Automatisk transkripsjon
  • Medisinsk terminologidatabase