15 års erfaring med å hjelpe bedrifter
velge bedre programvare

Mobile Banking Software

Programvare for mobile banktjenester gir bedrifter mulighet til å tilby bankfunksjoner på mobile enheter, for eksempel telefoner eller andre mobile enheter. Brukere kan se kontoutskrifter, overføre penger, betale regninger og oppdatere kontoinformasjon via et mobilgrensesnitt. Investeringsløsninger som børskurs, varsler og verktøy for porteføljeforvaltning er også tilgjengelige med denne type programvare. Programvare for mobile banktjenester er relatert til programvaresystemer for banktjenester.

1 resultater

Airwallex er en forretningskonto som er bygget for globale bedrifter. Opprett utenlandske valutakontoer og kort på en enkel måte.
Airwallex er en forretningskonto som er bygget for globale bedrifter. Kontoen din leveres med funksjoner som forretningskontoer med flere valutaer, slik at du kan samle inn og oppbevare penger i over 11 valutaer samtidig som du unngår doble konverteringer. Utsted virtuelle debetkort til deg og teamet ditt i løpet av sekunder. Overfør penger internasjonalt i opptil 23 forskjellige valutaer, uten store gebyrer og lange ventetider. Integrer med API-et vårt for å forbedre produkttilbudet på plattformen og forretningene dine Lær mer om Airwallex

Funksjoner

  • Transaksjonsovervåking
  • Mobiltilgang
  • Fakturabetaling
  • Nettbank
  • Digital lommebok